2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapıların can kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu rütbe bedduaşap bapnın namevcut olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını dirimımızın önemli bir parçbeyı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sıhhatli başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Belirtilen bu hin dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını dışa vurum etmektedir. Lakin bu mevzuda dikkatli yetişmek gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 dakika da dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı Yangın Kapısı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Yangın uzmanlarına nazaran yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini batilatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar metal ve tuzakçı kabil malzemelerden strüktürlmış gösterişli bir bapdır.

ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Ciddi sınıftaki nöbetyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı düzgün katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parkeçe.

Yangın merdiveni yapı içinde bulunmuş olduğunda, asayiş için havalandırma bacası kullanılmalıdır. Ayrıca yangın merdiveni inşaında kullanılan bütün malzemelerin yangına en azca 90 an dayanabilmesi gerekmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size olgun verecektir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya antreine yardımcı olacaktır.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Nazire konusu dirilik zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page